Advokat Jon Wessel Aas ytringsfrihetskommisjonen
Advokat Jon Wessel Aas

Se arrangementet i opptak her.

Arrangementet holdes på Torvet 3 i Harstad, i samarbeid med Nordnorsk litteraturfest og Forskningsdagene ved UiT Norges arktiske universitet i Harstad.

Innleder er Jon Wessel-Aas. Han er advokat med møterett for Høyesterett og har ytringsfrihet som et av sine arbeidsområder. Han er partner i Lund & Co, og er leder av Advokatforeningen. Wessel-Aas innleder og deltar deretter i en samtale med publikum.

Mer informasjon på arrangementets Facebookside.

Les kronikk fra kommisjonsleder Kjersti Løken Stavrum og kommisjonsmedlem Bård Borch Michalsen om ytringsfrihet i arbeidslivet: iHarstad 11. sept 2020: Urovekkende stillhet: – Vi tror mange velger å tie med hva de mener om beslutninger som angår deres arbeid